Over Vahlkamp International

Onze filosofie richt zich op drie pijlers: eenvoud, functionaliteit en betaalbaarheid.

regina-de-mucnk-Vahlkmap-over-ons1-def

Vahlkamp al bijna 40 jaar ervaring in draadloze alarmsystemen

Al bijna 40 jaar is Vahlkamp actief in het ontwikkelen en produceren van draadloze alarm-systemen voor de hulpbehoevende in de samenleving. In onze bedrijfsfilosofie is ons streven er continu op gericht om ideale combinaties te maken tussen eenvoud, functionaliteit en betaalbaarheid; producten die er toe doen, altijd vanuit de gedachte dat veiligheid, rust en vertrouwen kernwaarden zijn als het gaat om de hulp aan de meest kwetsbare groepen in onze samenleving. Vahlkamp maakt zich sterk om producten te ontwikkelen op basis van concrete vragen vanuit de doelgroep. Dat doen we al bijna 40 jaren en dat gecombineerd met een slagvaardige service.


Het meest belangrijke is dat de klant kan zien waarin wij ons onderscheiden en wie wij zijn

Vahlkamp ontwikkelt en produceert verpleegkundige alarmen voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, woon-zorg centra en thuiszorg. De focus van Vahlkamp ligt op de marketing, service en het customizen van producten.

Vahlkamp streeft naar eenvoudige, functionele en betaalbare oplossingen die zich vertalen in plug & play producten.

dav

wat?

Rust, veiligheid en vertrouwen.

Alle producten die Vahlkamp ontwikkelt, bevorderen een prettige en veilige woon- of verblijfomgeving voor de
gebruiker. Onze systemen zijn op een dusdanige manier ontwikkeld dat ze altijd geïntegreerd kunnen worden in een bestaande technische infrastructuur. Uiteraard kunnen wij ook een totaalpakket bieden; op maat aangepast aan de
specifieke omstandigheden van elke individuele gebruiker.

Vahlkamp produceert voor kleine aantallen en enkelstuk in eigen huis in Haarlem. Door innovatieve en gespecialiseerde samenwerkingen, de flexibele schil,  creert zij een bedrijfsformule die synergie behaalt met de belangrijke technologische thema’s van de huidige tijd. Hierdoor behaalt zij efficient en effectief haar doel, het faciliteren van de zorg voor de hulpbehoevende.


INNOVATIE

Vahlkamp ontwikkelt en produceert volledig in eigen beheer. Vahlkamp is constant bezig met horizontale en verticale innovatie. Respectievelijk het repeteren van haar succes in Europa zoals in België en Duitsland en verticaal door het innoveren van haar producten. Door een continue balans te houden tussen marktbehoefte en innovatie proberen wij ons rendement hoog te houden.

IMG_Epiwatcher
Nederlands
German flag