Over Vahlkamp International

Onze filosofie richt zich op drie pijlers: eenvoud, functionaliteit en betaalbaarheid.

regina-de-mucnk-Vahlkmap-over-ons1-def

 

Al bijna 40 jaar is Vahlkamp actief in het ontwikkelen en produceren van draadloze alarmsystemen voor de hulpbehoevenden in de samenleving. In onze bedrijfsfilosofie is ons streven er continu op gericht om ideale combinaties te maken tussen eenvoud, functionaliteit en betaalbaarheid; producten die er toe doen, waarbij veiligheid, rust en vertrouwen kernwaarden zijn als het gaat om de hulp aan de meest kwetsbare groepen. Vahlkamp maakt zich sterk om producten te ontwikkelen op basis van concrete vragen vanuit de doelgroep en daarmee een excellente service te bieden.


Alle producten die Vahlkamp ontwikkelt, bevorderen een prettige en veilige woon- of verblijfsomgeving voor de gebruiker. Onze systemen zijn op een dusdanige manier ontwikkeld dat ze altijd geïntegreerd kunnen worden in een bestaande technische infrastructuur. Uiteraard kunnen wij ook een totaalpakket bieden; op maat aangepast aan de specifieke omstandigheden van elke individuele gebruiker.

Vahlkamp produceert voor kleine aantallen en enkelstuk in eigen huis in Haarlem. Door innovatieve en gespecialiseerde samenwerkingen, de flexibele schil, creëert zij een bedrijfsformule die synergie behaalt met de belangrijke technologische thema’s van de huidige tijd. Hierdoor behaalt zij efficient en effectief haar doel; het faciliteren van de zorg voor de hulpbehoevende.

wat?

IMG_Epiwatcher

 

Vahlkamp ontwikkelt en produceert volledig in eigen beheer. Vahlkamp is constant bezig met horizontale en verticale innovatie. Respectievelijk het repeteren van haar succes in Europa zoals in België en Duitsland en verticaal door het innoveren van haar producten. Door een continue balans te houden tussen marktbehoefte en innovatie proberen wij ons rendement hoog te houden.


Nederlands
German flag