Wek- en waarschuwingssysteem

MEER COMFORT

Gebeurt het weleens dat u het rinkelen van de telefoon of de deurbel niet hoort, vooral als u zich niet direct in de buurt van het signaal bevindt?

Een ‘Wek- en Waarschuwingssysteem’ maakt akoestische signalen zichtbaar door lichtflitsen of voelbaar in de vorm van trilimpulsen. Met deze draadloze oplossingen mist u geen enkel signaal meer en heeft u de zekerheid dat u altijd bereikbaar bent. Waar u ook bent, in huis, in de tuin of op het werk!

Een ‘Wek- en Waarschuwingssyteem’ bestaat standaard uit: Een wekker met flitslamp en of trilelement onder het kussen of onder het matras.

Het is mogelijk het systeem uit te breiden.

 

VEILIGHEID

Een ‘Wek- en waarschuwingssysteem’ groeit mee met uw behoeften en kan bestaan uit verschillende onderdelen. Zeker voor periodes waarin u geen hoortoestellen draagt (bijvoorbeeld ‘s nachts) waarschuwt de wekker u met een trilsignaal. ROOKMELDER Geeft een alarm bij rookontwikkeling en zendt een signaal. Hierdoor gaan lampen flitsen of trilt de trilontvanger en zal de bijgeleverde wekker afgaan. De accu heeft een levensduur van 10 jaar.

 

DEURBEL/TELEFOONZENDER

Bij de deurbel en/of telefoon wordt een kleine zender geplaatst. Zodra de deurbel of telefoon rinkelt zal de flitslamp(en) gaan flitsen of trilt de trilontvanger en zal de bijgeleverde wekker afgaan. De zenders kunnen aangesloten worden op ieder type telefoon, deurbel of intercomsysteem.

 

BABYFOONZENDER

De zender wordt geplaatst bij de baby. Deze registreert het geluid van de baby via de ingebouwde microfoon. Hierdoor zal de flitslamp(en) gaan flitsen of trilt de trilontvanger en zal de bijgeleverde wekker afgaan.

 

WEKKER (ANALOOG/DIGITAAL)

De wekker wekt u met akoestische, tril en/of flitsimpulsen op een gewenste wektijd en als de deurbel, telefoon, babyfoon of rookmelder afgaan. LED-lampjes geven met verschillende kleuren de signaalbron aan.

 

IBELL

De iBell-2 wordt gekoppeld aan uw smartphone en alarmeert u met  flitslichten. De iBell-2 kan gekoppeld worden aan uw wek- en waarschuwingssysteem, waardoor u volledig gesignaleerd wordt door de hele woning.

 

GATEWAY

De gateway wordt aan uw router gekoppeld en zal de signalen van het wek- en waarschuwingssysteem, zoals brand-, deurbel- en telefoonbel signalen via WiFi doorsturen naar uw smartphone of tablet. Met flits- en trilsignalen hoeft u geen signaal te missen!

 

FLITS- OF TRILONTVANGER (evt. MOGELIJKHEID TOT SIGNALERING OP SMARTPHONE)

De ontvangers signaleren afhankelijk van het type met sterke lichtflitsen of trilimpulsen. LED-lampjes met verschillende kleuren geven bovendien de signaalbron (deurbel, telefoon, babyfoon of rookmelder) aan

Prijslijst aanvragen

Nederlands
German flag